Voorzetwand tv maken

Voorzetwand tv zelf maken? Zet je twijfels overboord. Dat kun jij ook! Meet de wand in, plaats je bestelling en zet het bouwpakket in 2 uur in elkaar. Werk het vervolgens af naar eigen smaak. Iets voor jou?

tv-wand met soundbar en sfeerhaard ignite "74

Over de voorzetwand tv

Misschien heb je het wel eens voorbijzien komen. Zo’n op maat gemaakte muur voor je tv. Compleet met flatscreen tv, soundbar en sfeerhaard. Een voorzetwand voor de tv is erg gewild. Een populaire keuze in veel moderne woningen.

Dat is niet gek, want een voorzetwand voor je tv maken heeft veel voordelen. Je bouwt als het ware een ‘muur voor je muur’. Het element geeft de ruimte een strakke uitstraling. Een voorzetwand tv is niet alleen een stijlvolle, maar ook een functionele oplossing. Je creëert extra ruimte voor kabels en snoeren. Deze kun je makkelijk wegwerken.

Jij maakt het af

Waarom zou je een voorzetwand tv zelf maken? Dat geeft je flexibiliteit, voldoening en bespaart kosten. Bij tvwand.nl profiteer je van onze vakkennis. Wij maken al jaren tv voorzetwanden op maat. Geef je wensen aan ons door. Plaats je flatscreen tv in een uitsparing of juist op de wand. Kies voor een tv voorzetwand met of zonder soundbar. Geniet van het gezellige haardvuur met een sfeerhaard of laat deze achterwege.

Je hebt alle vrijheid om jouw voorzetwand tv te maken, zoals jij dat wilt. Wij zorgen voor een compleet bouwpakket. Het is aan jou om dit in elkaar te zetten en af te werken. Wij doen de aanzet, jij maakt het af.

Zo kun je een voorzetwand tv zelf maken

Stap 1 – Inmeten van de wand

Een voorzetwand tv zelf maken? Dat begint bij de juiste maten. Hoe breed wil je de wand? Moet ‘ie tot het plafond komen? Hoe groot is de tv? We helpen je graag bij het inmeten met deze video.

Stap 2 – Invullen van onze configurator

Je vult de afmetingen en jouw wensen in onze configurator. Geef aan welke uitsparingen je wilt, of je voor een sfeerhaard kiest en welke extra’s je nodig hebt. Het jezelf extra gemakkelijk maken? Selecteer dan onze plaatsing service.

Stap 3 – Wachten op je pakket

Bestelling geplaatst? Dan gaan we alles voor je op maat maken. Doe in de tussentijd inspiratie op voor de afwerking. Na maximaal 7 werkdagen is je bouwpakket binnen. Je kunt aan de slag met jouw voorzetwand tv maken!

Stap 4 – Monteren in 2 uur

We leveren een compleet bouwpakket. Inclusief alle onderdelen, bevestigingsmateriaal en handige handleiding. De wand staat na ongeveer 2 uur. Wat je kunt verwachten? Bekijk alvast onze montagevideo.

Stap 5 – Afwerken naar smaak

Staat ‘ie? Daar mag je trots op zijn! Je kunt de voorzetwand tv maken, zoals jij dat wilt. We leveren het schilderklaar. Werk het af met een likje verf of stoer behangetje bijvoorbeeld.

Bekijk onze instructievideo (voor inmeten en installeren)

Kom langs in onze showroom

Samen met ons jouw ideale tv-wand samenstellen? Kom langs in onze showroom. We geven je graag advies en laten voorbeelden zien. Loop gerust eens binnen!

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Geleverd binnen 7 werkdagen
In 2 uur gebouwd
Alles op maat gemaakt
Betalen wanneer jij dat wil