Tv-meubel maken

Tv-meubel zelf maken? Maak het jezelf gemakkelijk. Wij leveren een kant-en-klaar bouwpakket. Binnen 7 werkdagen op je stoep. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is het plaatsen en afwerken naar smaak. Zo simpel is het.

tv-wand met soundbar en sfeerhaard ignite "74

Over het tv-meubel

Zoek je een tv-meubel? Die zijn er genoeg. Maar geen enkel meubelstuk geeft meer voldoening, dan iets wat je zelf hebt gecreëerd. Waarom gaan voor één in een dozijn, als je eenvoudig zelf een uniek tv-meubel kunt maken?

Een tv-meubel is een breed begrip. Wij zien het als een wand waarin je een flatscreen tv, soundbar en sfeerhaard kunt verwerken. Je bouwt eigenlijk een ‘wand vóór je bestaande wand’. Dat heeft meerdere voordelen. Zo kun je makkelijk alle snoeren en kabels wegwerken. Die zijn onzichtbaar. Maar het geeft de ruimte ook een strakke, moderne uitstraling.

Profiteer van onze vakkennis

Besloten om zelf een tv-meubel te maken? Goed plan! Bij tvwand.nl bieden we je alles wat je nodig hebt, om te starten. Profiteer van onze vakkennis en jarenlange ervaring. Kies voor een tv-meubel met of zonder uitsparing voor een flatscreen tv, soundbar en sfeerhaard. Jij beslist hoe jouw tv-meubel eruitziet.

Geef ons jouw wensen door en wij maken alles voor je op maat. Het is aan jou om het geheel in elkaar te zetten en af te werken. Houd de controle, maak gebruik van onze expertise en bespaar kosten. Dat is het voordeel van een tv-meubel zelf maken.

Zo kun je een tv-meubel zelf maken

Stap 1 – Inmeten van de wand

Zelf een tv-meubel maken? Dat begint bij de juiste maten. Hoe breed wil je de wand? Moet ‘ie tot het plafond komen? Hoe groot is de tv? We helpen je graag bij het inmeten met deze video.

Stap 2 – Invullen van onze configurator

Je vult de afmetingen en jouw wensen in onze configurator. Geef aan welke uitsparingen je wilt, of je voor een sfeerhaard kiest en welke extra’s je nodig hebt. Het jezelf extra gemakkelijk maken? Selecteer dan onze plaatsing service.

Stap 3 – Wachten op je pakket

Bestelling geplaatst? Dan gaan we alles voor je op maat maken. Doe in de tussentijd inspiratie op voor de afwerking. Na maximaal 7 werkdagen is je bouwpakket binnen. Je kunt aan de slag met jouw tv-meubel maken!

Stap 4 – Monteren in 2 uur

We leveren een compleet bouwpakket. Inclusief alle onderdelen, bevestigingsmateriaal en handige handleiding. De wand staat na ongeveer 2 uur. Wat je kunt verwachten? Bekijk alvast onze montagevideo.

Stap 5 – Afwerken naar smaak

Staat ‘ie? Daar mag je trots op zijn! Je kunt het tv-meubel maken, zoals jij dat wilt. We leveren het schilderklaar. Werk het af met een likje verf of stoer behangetje bijvoorbeeld.

Bekijk onze instructievideo (voor inmeten en installeren)

Veelgestelde vragen

 • Wie gaat mijn tv-meubel maken?

  Wil je een tv-meubel zelf maken? Wij stellen een bouwpakket samen vanuit onze werkplaats in Ede. We zijn een team van ervaren meubelmakers en weten precies wat we doen. We zetten je bestelling om in een werktekening en zagen alles precies op maat.

 • Past een tv-meubel ook in een relatief kleine woonkamer?

  Absoluut! De kleinste wand is één meter breed en past daardoor prima in een relatief kleine woonkamer.

 • Hoe is het tv-meubel afgewerkt?

  Het tv-meubel wordt schilderklaar geleverd. Je hoeft enkel en alleen de wand te schilderen.

 • Hoe wordt mijn bouwpakket verstuurd?

  We versturen met een verzendpartner die ervaring heeft met grotere pakketten met afwijkende maten. Er wordt met zorg met je bestelling omgegaan.

 • Hoe kan ik betalen?

  Wil je een tv-meubel aan de muur? Bestel ‘m online en wij regelen de rest. Je kunt direct betalen of achteraf, in termijnen. We werken met iDeal, creditcard en Klarna.

Geleverd binnen 7 werkdagen
Super eenvoudig en snel te plaatsen
Gratis inmeten aan huis!
Je kunt dezelfde dag schilderen of behangen