Tv-koof maken

Zelf een tv-koof maken? Daar hoef je geen klusser voor te zijn. Profiteer liever van onze kennis en ervaring. We maken de tv-koof precies op maat voor je. Met ons bouwpakket zet je het zo in elkaar. Waar wacht je nog op?

tv-wand met soundbar en sfeerhaard ignite "74

Over de tv-koof

Staat de tv bij jou elke dag aan? Dan verdient het een vernieuwend, strak design, is het niet? Dat bereik je met een tv-koof. Deze wand plaats je voor je huidige muur. Natuurlijk is er plek voor een flatscreen tv, maar ook een soundbar en sfeerhaard kunnen hierin verwerkt worden.

Strak, modern en stijlvol. Geen wonder, dat een tv-koof maken een populaire keuze is. Het is het pronkstuk van je woonkamer. Maar een tv-koof is meer dan dat. Het heeft ook een praktische functie. Zo kun je bijvoorbeeld alle kabels en snoeren netjes wegwerken. Of gameconsoles, zoals de Playstation.

Alle expertise in huis

Wil je een tv-koof maken? Dat kun je goed zelf. Je bespaart daarmee allereerst kosten. Maar het trotse gevoel, als jouw eigen tv-koof gemaakt is, is onbetaalbaar. Bij tvwand.nl maken we al jaren tv-koven. We hebben alle expertise in huis. Stel bij ons jouw tv-koof samen. Bepaal welke uitsparingen je wilt en of je extra’s nodig hebt. Denk aan een tv-beugel of infrarood oog.  

Wij maken vervolgens alle benodigdheden op maat. Je krijgt een compleet bouwpakket thuisgestuurd. Aan jou om tv-koof af te maken. Dat doe je door de wand in elkaar te zetten en te schilderen. Of behangen. Stucen. Wat je maar wilt. Een tv-koof je eigen maken, kun je op allerlei manieren doen.

Zo kun je zelf een tv-koof maken

Stap 1 – Inmeten van de wand

Zelf een tv-koof maken? Dat begint bij de juiste maten. Hoe breed wil je de wand? Moet ‘ie tot het plafond komen? Hoe groot is de tv? We helpen je graag bij het inmeten met deze video.

Stap 2 – Invullen van onze configurator

Je vult de afmetingen en jouw wensen in onze configurator. Geef aan welke uitsparingen je wilt, of je voor een sfeerhaard kiest en welke extra’s je nodig hebt. Het jezelf extra gemakkelijk maken? Selecteer dan onze plaatsing service.

Stap 3 – Wachten op je pakket

Bestelling geplaatst? Dan gaan we alles voor je op maat maken. Doe in de tussentijd inspiratie op voor de afwerking. Na maximaal 7 werkdagen is je bouwpakket binnen. Je kunt aan de slag met jouw tv-koof maken!

Stap 4 – Monteren in 2 uur

We leveren een compleet bouwpakket. Inclusief alle onderdelen, bevestigingsmateriaal en handige handleiding. De wand staat na ongeveer 2 uur. Wat je kunt verwachten? Bekijk alvast onze montagevideo.

Stap 5 – Afwerken naar smaak

Staat ‘ie? Daar mag je trots op zijn! Je kunt de tv-koof maken, zoals jij dat wilt. We leveren het schilderklaar. Werk het af met een likje verf of stoer behangetje bijvoorbeeld.

Bekijk onze instructievideo (voor inmeten en installeren)

Veelgestelde vragen

 • Wie gaat mijn tv-koof maken?

  Wil je zelf een tv-koof maken? Wij stellen een bouwpakket samen vanuit onze werkplaats in Ede. We zijn een team van ervaren meubelmakers en weten precies wat we doen. We zetten je bestelling om in een werktekening en zagen alles precies op maat.

 • Past een tv-koof ook in een relatief kleine woonkamer?

  Absoluut! De kleinste wand is één meter breed en past daardoor prima in een relatief kleine woonkamer.

 • Hoe is de tv-koof afgewerkt?

  De tv-koof wordt schilderklaar geleverd. Je hoeft enkel en alleen de wand te schilderen.

 • Hoe wordt mijn bouwpakket verstuurd?

  We versturen met een verzendpartner die ervaring heeft met grotere pakketten met afwijkende maten. Er wordt met zorg met je bestelling omgegaan.

 • Hoe kan ik betalen?

  Wil je een tv-koof? Bestel ‘m online en wij regelen de rest. Je kunt direct betalen of achteraf, in termijnen. We werken met iDeal, creditcard en Klarna.

Geleverd binnen 7 werkdagen
Super eenvoudig en snel te plaatsen
Gratis inmeten aan huis!
Je kunt dezelfde dag schilderen of behangen