Retourneringsvoorwaarden

Heb je een product besteld in onze webshop? Je heb 14 dagen de tijd om je aankoop te retourneren. Deze termijn gaat in op de dag dat jouw bestelling wordt geleverd.

Hoe kan ik een product retourneren?

Je kunt een product op twee manieren retourneren. Breng het bij ons langs in Ede of laat het door ons ophalen bij jou thuis. In beide gevallen geldt: gebruik dezelfde verpakking als waarmee het gekomen is. Meld je retour aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met je op.

De aankoopprijs minus de kosten van de retourzending krijg je binnen 14 dagen nadat wij je product in ontvangst hebben genomen teruggestort op je rekening.

Je hoeft geen reden op te geven van jouw retourzending, maar we zijn wel benieuwd waarom je ons product retour doet. Jouw ervaring helpt ons om de kwaliteit van onze producten en diensten hoog te houden. Alvast bedankt voor je mening en hulp!

Wat zijn de retourkosten?

De kosten voor het retour zenden van de producten zijn afhankelijk van de gekozen retourmethode. Breng je het product in Ede, dan betaal je hier niets voor. Laat je het product ophalen, dan rekenen we daar kosten voor.

Wij waarderen het als de verpakking onbeschadigd is. Het product moet compleet, ongebruikt en onbeschadigd zijn. Geopende verpakkingen die niet voldoen aan deze voorwaarden, blijven jouw eigendom. Beschadigde of gebruikte producten sturen we naar je terug. Of de herstelkosten hiervan zijn voor jouw rekening.

Contactgegevens

Tvwand.nl
Faradaystraat 16
6718 XT Ede
info@tvwand.nl

Meld jouw retourzending aan