Retourneringsvoorwaarden

Je hebt 14 dagen om te beslissen of je het product wilt houden. Dat gaat in op de dag dat je je bestelling in huis hebt. Als je een besteld product wilt retourneren, kun je eenvoudig een afspraak met ons maken.

Contactinformatie

Tvwand.nl
Faradaystraat 16
6718 XT Ede

We vragen je om jouw bestelnummer, naam en adres te vermelden.

Je hoeft geen reden op te geven van jouw retourzending, maar we zijn wel benieuwd waarom je ons product retour doet. Jouw ervaring helpt ons om de kwaliteit van onze producten en diensten hoog te houden. Alvast bedankt voor je mening en hulp!

Hoe te retourneren?

Je kunt je bestelling binnen 14 dagen laten ophalen in dezelfde verpakking waarmee het gekomen is. We halen jouw retourzending dus af bij jou thuis. Hier zijn kosten aan verbonden die per bestelling kunnen verschillen. We melden deze kosten vooraf aan je.

De kosten voor het retour zenden van de producten zijn voor jouw rekening. De aankoopprijs minus de kosten van de retourzending krijg je binnenĀ 14 dagen nadat wij je product in ontvangst hebben genomen teruggestort op je rekening.

Wij waarderen het als de verpakking onbeschadigd is. Het product moet compleet, ongebruikt en onbeschadigd zijn. Geopende verpakkingen die niet voldoen aan deze voorwaarden, blijven jouw eigendom. Beschadigde of gebruikte producten sturen we naar je terug. Of de herstelkosten hiervan zijn voor jouw rekening.

Meld jouw retourzending aan