FAQ

Van de verschillen tussen de sfeerhaarden tot de voordelen van MDF. Hier vind je alles wat je moet weten over onze tv-wanden. Kun je toch iets niet terugvinden? Neem dan contact met ons op!

Ga direct naar: OpmetenBestellenBezorgingMontageShowroom

Opmeten

Bestellen

 • Waarin verschillen de tv-wanden?

  Je kunt je eigen tv-wand samenstellen. Het grootste verschil tussen onze modellen is de mogelijkheid om een sfeerhaard te plaatsen; die van jezelf of een uit onze collectie.

 • Waarin verschillen de drie sfeerhaarden?

  De twee sfeerhaarden op onze site verschillen in breedte. Sfeerhaard Dimplex Ignite XL 50” is 130,6 cm breed. Dimplex Ignite XL 60″ is 156 cm breed. Dimplex Ignite XL 74” is 194,1 cm breed.

 • Wat is het verschil tussen een sfeerhaard en een inbouwhaard?

  Er is geen verschil tussen een sfeerhaard en een inbouwhaard, behalve een paar letters.

 • Waar vind ik het typenummer van mijn haard?

  Met het typenummer bedoelen we ook wel het serienummer. Kom je er niet uit? Geen zorgen! Als je het merk aan ons doorgeeft, weten wij het wel.

 • Wat is MDF?

  MDF is het materiaal waarvan de tv-wanden worden gemaakt. Het is heel veelzijdig materiaal en ook nog eens makkelijk te bewerken. Je kunt je tv-wand direct schilderen, schuren is niet nodig. Vergeet niet om even de gaatjes te dichten voordat je je verfkwast tevoorschijn haalt.

 • Wat zijn de voordelen van MDF-platen?

  Jouw tv-wand wordt gemaakt van MDF. Dat is veelzijdig in gebruik, makkelijk te bewerken en je krijgt er geen splinters van.

 • Uit welke kleuren kan ik kiezen voor mijn tv-wand?

  Wij leveren een tv-wand in een MDF lakdraagfolie. Dat is een gladde, witte folie. Je kunt ‘m naar wens schilderen of behangen.

 • Wat is een infrarood-oog?

  Wij vinden het belangrijk dat een tv-wand zo strak mogelijk is: geen kabeltjes en oneffenheden. Een infrarood-oog is een gadget dat ervoor zorgt dat je apparatuur makkelijk verbinding maakt wanneer het is weggewerkt achter de tv-wand.

  Een infrarood-oog heb je alleen nodig als je geen bluetooth afstandsbediening hebt. Tegenwoordig leveren bijvoorbeeld Ziggo en KPN een bluetooth afstandsbediening bij hun nieuwe ontvangers.

 • Waar komt de tv-ontvanger te staan?

  De tv-ontvanger adviseren wij achter het luikje te plaatsen, dat je als extra optie kunt kiezen bij het samenstellen van je tv-wand. Heb je Ziggo als provider? Dan kun je de Mediabox Next Mini achter de tv plaatsen.

 • Waarom is een tv-beugel handig?

  Je kunt bij ons een stevige uittrekbare kantelbeugel bij je tv-wand kopen. Die beugel maakt de installatie van je tv heel makkelijk.

  Wanneer je de wand hebt geplaatst en de beugel er in hangt, kan je de beugel naar voren halen en je tv er op hangen. Vervolgens duw je de tv in je tv-wand, zover je wilt.

 • Hoe kom ik bij mijn kabels?

  We adviseren om de tv-beugel als extra optie erbij te kiezen, bij het samenstellen van je tv-wand. Deze kun je uittrekken, waardoor je gemakkelijk achter de tv kunt komen. Zo kun je bijvoorbeeld de kabels vernieuwen.

  Je kunt ook kiezen voor een luikje, onderaan de tv-wand. Daar kun je gemakkelijk de kabels naartoe leiden.

Bezorging

Montage

Showroom