Tv-muur maken

Zelf een tv-muur maken? Die staat sneller dan je denkt. Jij geeft je de maten en wensen door, wij maken het voor je op maat. Zo kun je direct beginnen met bouwen. Binnen 7 werkdagen geniet je van jouw eigen creatie!

tv-wand met soundbar en sfeerhaard ignite "74

Over de tv-muur

Je zit ’s avonds op de bank, kijkt naar je tv en denkt: ‘Dat meubelstuk kan echt wel een upgrade gebruiken!’ Komt dit herkenbaar voor? Dan is het tijd om zelf een tv-muur te maken. Hierin kun je, uiteraard, een flatscreen tv, maar ook een soundbar en sfeerhaard verwerken.

Je hebt ook extra opbergruimte voor alle kabels. Werk deze moeiteloos weg achter of in de wand voor een opgeruimde look. Naast deze praktische toepassingen, heeft een tv-muur maken ook andere voordelen. Het heeft een modern, strak uiterlijk, waardoor een tv-muur aansluit op elk interieur. Een veelzijdig meubel!

Tot op het schroefje

Je hoeft het niet helemáál zelf te doen. We helpen je graag op weg. Geef ons jouw wensen door. Met welke afmetingen wil je jouw tv-muur maken? Zoek je een tv-muur met haard? Of wil je graag een uitsparing voor een soundbar? Bij tvwand.nl hebben we jarenlange ervaring in tv-muren maken. Daardoor weten we wat je nodig hebt. We leveren je een compleet bouwpakket, tot op het schroefje.

Daarna ben jij aan zet. Het is aan jou om de tv-muur af te maken. Dit betekent monteren en eventueel schilderen, behangen of stucen, net wat je voorkeur heeft. Een tv-muur kun je personaliseren naar jouw smaak.

Zo kun je zelf een tv-muur maken

Stap 1 – Inmeten van de wand

Zelf een tv-muur maken? Dat begint bij de juiste maten. Hoe breed wil je de wand? Moet ‘ie tot het plafond komen? Hoe groot is de tv? We helpen je graag bij het inmeten met deze video.

Stap 2 – Invullen van onze configurator

Je vult de afmetingen en jouw wensen in onze configurator. Geef aan welke uitsparingen je wilt, of je voor een sfeerhaard kiest en welke extra’s je nodig hebt. Het jezelf extra gemakkelijk maken? Selecteer dan onze plaatsing service.

Stap 3 – Wachten op je pakket

Bestelling geplaatst? Dan gaan we alles voor je op maat maken. Doe in de tussentijd inspiratie op voor de afwerking. Na maximaal 7 werkdagen is je bouwpakket binnen. Je kunt aan de slag met jouw tv-muur maken!

Stap 4 – Monteren in 2 uur

We leveren een compleet bouwpakket. Inclusief alle onderdelen, bevestigingsmateriaal en handige handleiding. De wand staat na ongeveer 2 uur. Wat je kunt verwachten? Bekijk alvast onze montagevideo.

Stap 5 – Afwerken naar smaak

Staat ‘ie? Daar mag je trots op zijn! Je kunt de tv-muur maken, zoals jij dat wilt. We leveren het schilderklaar. Werk het af met een likje verf of stoer behangetje bijvoorbeeld.

Bekijk onze instructievideo (voor inmeten en installeren)

Kom langs in onze showroom

Samen met ons jouw ideale tv-wand samenstellen? Kom langs in onze showroom. We geven je graag advies en laten voorbeelden zien. Loop gerust eens binnen!

Meer informatie

Veelgestelde vragen

 • Wie gaat mijn tv-muur maken?

  Wil je zelf een tv-muur maken? Wij stellen een bouwpakket samen vanuit onze werkplaats in Ede. We zijn een team van ervaren meubelmakers en weten precies wat we doen. We zetten je bestelling om in een werktekening en zagen alles precies op maat.

 • Past een tv-muur ook in een relatief kleine woonkamer?

  Absoluut! De kleinste wand is één meter breed en past daardoor prima in een relatief kleine woonkamer.

 • Hoe is de tv-muur afgewerkt?

  De tv-muur wordt schilderklaar geleverd. Je hoeft enkel en alleen de wand te schilderen.

 • Hoe wordt mijn bouwpakket verstuurd?

  We versturen met een verzendpartner die ervaring heeft met grotere pakketten met afwijkende maten. Er wordt met zorg met je bestelling omgegaan.

 • Hoe kan ik betalen?

  Wil je een tv-muur? Bestel ‘m online en wij regelen de rest. Je kunt direct betalen of achteraf, in termijnen. We werken met iDeal, creditcard en Klarna.

Geleverd binnen 7 werkdagen
In 2 uur gebouwd
Alles op maat gemaakt
Betalen wanneer jij dat wil