Tv-ombouw maken

Zelf een tv-ombouw maken? Profiteer van onze kennis en ervaring. We maken de wand precies op maat voor je. Zodat jij het alleen hoeft te plaatsen en afwerken. En trots kunt zeggen: ‘Ja, die tv-ombouw? Die heb ik zelf gemaakt!’

tv-wand met soundbar en sfeerhaard ignite "74

Over de tv-ombouw

Zoek je een stijlvolle oplossing voor je tv? Een tv-ombouw is precies dat. De ultieme combinatie van stijl, gemak en technologie. Een tv-ombouw is, zoals de naam al zegt, een wand om je tv heen. Je plaatst het voor je huidige muur.

Je flatscreen tv, soundbar en sfeerhaard hebben in de tv-ombouw een plek. Er is ook voldoende ruimte voor alle kabels en snoeren, die je in of achter de wand kunt verbergen. Door zelf een tv-ombouw te maken, heb je de vrijheid om een design te creëren dat perfect past bij jouw interieur. ‘s Avonds tv kijken op de bank wordt zo echt een genot.

Maak jouw tv-ombouw uniek

Upgrade jouw meubel naar een tv-ombouw. En die kun je eenvoudig zelf maken. Daarvoor hoef je geen handige Harry te zijn. Geef ons simpelweg jouw wensen door. Welke uitsparingen heb je nodig? Wil je een sfeerhaard inbouwen? Kies je voor extra’s, zoals een tv-beugel of infrarood oog? Bij tvwand.nl zitten we al jaren in dit vak. We weten wat we doen, als het gaat om een tv-ombouw maken.

In onze werkplaats maken we alles op maat. Je krijgt een compleet bouwpakket, met alles wat je nodig hebt. Nu blijft nog de montage over. En de afwerking. Want met een likje verf, stucwerk of behang maak je jouw tv-ombouw echt eigen. Uniek, zoals niemand anders heeft.

Zo kun je zelf een tv-ombouw maken

Stap 1 – Inmeten van de wand

Zelf een tv-ombouw maken? Dat begint bij de juiste maten. Hoe breed wil je de wand? Moet ‘ie tot het plafond komen? Hoe groot is de tv? We helpen je graag bij het inmeten met deze video.

Stap 2 – Invullen van onze configurator

Je vult de afmetingen en jouw wensen in onze configurator. Geef aan welke uitsparingen je wilt, of je voor een sfeerhaard kiest en welke extra’s je nodig hebt. Het jezelf extra gemakkelijk maken? Selecteer dan onze plaatsing service.

Stap 3 – Wachten op je pakket

Bestelling geplaatst? Dan gaan we alles voor je op maat maken. Doe in de tussentijd inspiratie op voor de afwerking. Na maximaal 7 werkdagen is je bouwpakket binnen. Je kunt aan de slag met jouw tv-ombouw maken!

Stap 4 – Monteren in 2 uur

We leveren een compleet bouwpakket. Inclusief alle onderdelen, bevestigingsmateriaal en handige handleiding. De wand staat na ongeveer 2 uur. Wat je kunt verwachten? Bekijk alvast onze montagevideo.

Stap 5 – Afwerken naar smaak

Staat ‘ie? Daar mag je trots op zijn! Je kunt de tv-ombouw maken, zoals jij dat wilt. We leveren het schilderklaar. Werk het af met een likje verf of stoer behangetje bijvoorbeeld.

Bekijk onze instructievideo (voor inmeten en installeren)

Veelgestelde vragen

 • Wie gaat mijn tv-ombouw maken?

  Wil je zelf een tv-ombouw maken? Wij stellen een bouwpakket samen vanuit onze werkplaats in Ede. We zijn een team van ervaren meubelmakers en weten precies wat we doen. We zetten je bestelling om in een werktekening en zagen alles precies op maat.

 • Past een tv-ombouw ook in een relatief kleine woonkamer?

  Absoluut! De kleinste wand is één meter breed en past daardoor prima in een relatief kleine woonkamer.

 • Hoe is de tv-ombouw afgewerkt?

  De tv-ombouw wordt schilderklaar geleverd. Je hoeft enkel en alleen de wand te schilderen.

 • Hoe wordt mijn bouwpakket verstuurd?

  We versturen met een verzendpartner die ervaring heeft met grotere pakketten met afwijkende maten. Er wordt met zorg met je bestelling omgegaan.

 • Hoe kan ik betalen?

  Wil je een tv-ombouw? Bestel ‘m online en wij regelen de rest. Je kunt direct betalen of achteraf, in termijnen. We werken met iDeal, creditcard en Klarna.

Geleverd binnen 7 werkdagen
In 2 uur gebouwd
Alles op maat gemaakt
Betalen wanneer jij dat wil