Cinewall maken

Cinewall zelf maken? Dat is makkelijker dan je denkt. Jij zorgt voor de juiste maten, wij doen de rest. Je krijgt van ons een compleet bouwpakket. Daarmee staat jouw cinema wall binnen 2 uur. Werk het af naar eigen smaak, et voilà: genieten maar!

tv-wand met soundbar en sfeerhaard ignite "74

Over de cinema wall

Maximaal genieten van je favoriete films, series en muziek? Dat doe je met een cinewall, ook wel cinema wall genoemd. Deze wand plaats je voor een bestaande muur. Je kunt er je tv, soundbar en een sfeerhaard in verwerken. Maar een cinewall zelf maken heeft nog veel meer voordelen.

Een cinewall heeft een strak en modern design. Het is een waardevolle toevoeging aan jouw interieur. Dichterbij het bioscoopgevoel in je eigen huis kom je niet. Een cinema wall maken is niet alleen smaakvol, maar ook praktisch. Je krijgt extra plek voor draden en kabels. Maak ze eenvoudig onzichtbaar, door ze achter/in de wand weg te werken.

Stel je eigen meubel samen

Ga je aan de slag met zelf een cinewall maken? Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Dat hebben wij al gedaan. Bij tvwand.nl zijn we ervaren in cinewalls maken. Je stelt bij ons jouw eigen cinema wall samen. Wil je een cinewall maken met haard? Kies je voor een soundbar? Plaats je de tv óp of ín de wand? Dat bepaal je helemaal zelf.

Wij maken de cinewall in onze werkplaats op maat en sturen het je op. Jouw taak? Het geheel in elkaar zetten en afwerken. Daardoor is jouw cinema wall uniek. Echt verschillend van die van anderen. Je kunt er je eigen draai aan geven.

Zo kun je een cinewall zelf maken

Stap 1 – Inmeten van de wand

Een cinewall zelf maken? Dat begint bij de juiste maten. Hoe breed wil je de wand? Moet ‘ie tot het plafond komen? Hoe groot is de tv? We helpen je graag bij het inmeten met deze video.

Stap 2 – Invullen van onze configurator

Je vult de afmetingen en jouw wensen in onze configurator. Geef aan welke uitsparingen je wilt, of je voor een sfeerhaard kiest en welke extra’s je nodig hebt. Het jezelf extra gemakkelijk maken? Selecteer dan onze plaatsing service.

Stap 3 – Wachten op je pakket

Bestelling geplaatst? Dan gaan we alles voor je op maat maken. Doe in de tussentijd inspiratie op voor de afwerking. Na maximaal 7 werkdagen is je bouwpakket binnen. Je kunt aan de slag met jouw cinema wall maken!

Stap 4 – Monteren in 2 uur

We leveren een compleet bouwpakket. Inclusief alle onderdelen, bevestigingsmateriaal en handige handleiding. De wand staat na ongeveer 2 uur. Wat je kunt verwachten? Bekijk alvast onze montagevideo.

Stap 5 – Afwerken naar smaak

Staat ‘ie? Daar mag je trots op zijn! Je kunt de cinewall maken, zoals jij dat wilt. We leveren het schilderklaar. Werk het af met een likje verf of stoer behangetje bijvoorbeeld.

Bekijk onze instructievideo (voor inmeten en installeren)

Kom langs in onze showroom

Samen met ons jouw ideale tv-wand samenstellen? Kom langs in onze showroom. We geven je graag advies en laten voorbeelden zien. Loop gerust eens binnen!

Meer informatie

Veelgestelde vragen

 • Wie gaat mijn cinewall maken?

  Wil je een cinewall zelf maken? Wij stellen een bouwpakket samen vanuit onze werkplaats in Ede. We zijn een team van ervaren meubelmakers en weten precies wat we doen. We zetten je bestelling om in een werktekening en zagen alles precies op maat.

 • Past een cinema wall ook in een relatief kleine woonkamer?

  Absoluut! De kleinste wand is één meter breed en past daardoor prima in een relatief kleine woonkamer.

 • Hoe is de cinewall afgewerkt?

  De cinewall wordt schilderklaar geleverd. Je hoeft enkel en alleen de wand te schilderen.

 • Hoe wordt mijn bouwpakket verstuurd?

  We versturen met een verzendpartner die ervaring heeft met grotere pakketten met afwijkende maten. Er wordt met zorg met je bestelling omgegaan.

 • Hoe kan ik betalen?

  Wil je een cinema wall? Bestel ‘m online en wij regelen de rest. Je kunt direct betalen of achteraf, in termijnen. We werken met iDeal, creditcard en Klarna.

Geleverd binnen 7 werkdagen
In 2 uur gebouwd
Alles op maat gemaakt
Betalen wanneer jij dat wil