Elke versie is uniek

Of je ‘m nu behangt, verft of spuit, één ding is zeker: jouw tv-wand is uniek. We laten je graag zien hoe jouw tv-wand eruit kan komen te zien wanneer je ‘m zelf samenstelt en bouwt. Binnenkort zie je hier hoe onze klanten er hun versie van hebben gemaakt.

tv wand gif
Samen met ons jouw ideale tv-wand samenstellen? Kom langs in onze showroom.
tv-wand met sfeerhaard
Maak je tv-wand compleet met een sfeerhaard.
Geef het typenummer van je soundbar op, dan maken wij de uitsparing mooi op maat voor je.
Infrarood-oog
Voor een goed signaal van je KPN-box heb je een infra-rood oog nodig.
Een tv-beugel bestel je makkelijk met je bestelling mee.

Cinewall voorbeeld voor in je woonkamer

Een cinewall is een wand waarin zowel een televisie en eventueel een sfeerhaard en een soundbar geplaatst kunnen worden. Je ziet ze steeds vaker voorbijkomen: het is dé trend van het moment. Van landelijk tot modern: een cinewall is als een kameleon, het staat bij iedere woonstijl mooi. Wil je een voorbeeld van een cinewall? Wij delen ze met je.

Nemen klanten serieus

Na dat ik een bestelling had gedaan bij Tvwand.nl, werd ik gebeld door Niels, die stond me vriendelijk te woord en was heel behulpzaam.
Maar daar eindigde het niet, dit bedrijf neemt hun klanten heel serieus en komt ook hun afspraken na. Mocht je in geïnteresseerd zijn in een Cinewall, dan zou ik dit bedrijf zeker aanraden!

Dank team Tvwand!

Maarten
Een aanrader!

Wij zijn zeer tevreden over de op maat gemaakte cinewall! Ook zijn we professioneel geholpen bij het maken van onze keus. Echt een aanrader!

Chantal
Super tevreden! 👌🏻

Super tevreden over de kwaliteit van mijn wandpaneel. Het hangt heel erg mooi in mijn woonkamer, het geeft een hele luxe uitstraling. Precies wat ik voor ogen had!

Anoniem
Heel blij

Goed werk geleverd, ik ben heel blij met de cinewall

Bas
Zeer tevreden klant!

Gemakkelijk om te bestellen en in elkaar te zetten naar aanleiding van het montagefilmpje. Omdat we onzeker waren over de maten van de sound bar en TV even contact opgenomen en fijn/snl geholpen. Prijs in vergelijking met andere aanbieders ook super! Ook tof dat je na levering zelf nog even kunt bedenken hoe je de wand bekleed. Zeer tevreden klant!

Niels

We hebben volop tv-wand ideeën

Zoals je ziet; aan tv-wand ideeën geen gebrek. Vind je het lastig om een keuze te maken? Dat snappen we. Je voelt je vast als een kind in een snoepwinkel, het is allemaal even prachtig! Heb je hulp nodig met kiezen? Of vind je het fijn als we met je meedenken over de indeling? Neem dan even contact met je op, we helpen je graag.