Elke versie is uniek

Of je ‘m nu behangt, verft of spuit, één ding is zeker: jouw tv-wand is uniek. We laten je graag zien hoe jouw tv-wand eruit kan komen te zien wanneer je ‘m zelf samenstelt en bouwt. Binnenkort zie je hier hoe onze klanten er hun versie van hebben gemaakt.

tv wand gif

tv wand zonder sfeerhaard
tv-wand zonder sfeerhaard met soundbar

tv-wand met sfeerhaard
Maak je tv-wand compleet met een sfeerhaard.
Een tv-beugel bestel je makkelijk met je bestelling mee.
Voor een goed signaal van je KPN-box heb je een infra-rood oog nodig.

tv wand met sfeerhaard ignite 50

Cinewall voorbeeld voor in je woonkamer

Een cinewall is een wand waarin zowel een televisie en eventueel een sfeerhaard en een soundbar geplaatst kunnen worden. Je ziet ze steeds vaker voorbijkomen: het is dé trend van het moment. Van landelijk tot modern: een cinewall is als een kameleon, het staat bij iedere woonstijl mooi. Wil je een voorbeeld van een cinewall? Wij delen ze met je.

We hebben volop tv-wand ideeën

Zoals je ziet; aan tv-wand ideeën geen gebrek. Vind je het lastig om een keuze te maken? Dat snappen we. Je voelt je vast als een kind in een snoepwinkel, het is allemaal even prachtig! Heb je hulp nodig met kiezen? Of vind je het fijn als we met je meedenken over de indeling? Neem dan even contact met je op, we helpen je graag.

Kom langs in onze showroom

Samen met ons jouw ideale tv-wand samenstellen? Kom langs in onze showroom. We geven je graag advies en laten voorbeelden zien. Loop gerust eens binnen!

Meer informatie