Hoe stel jij ‘m samen?

Je kunt je tv-wand samenstellen naar je eigen wensen. Doordat wij al jaren tv-wanden maken, weten we precies welke opties het meest gevraagd zijn. We leggen hier uit welke dat zijn.

tv wand met sfeerhaard ignite 50

Met of zonder tv-uitsparing

Wanneer je voor een uitsparing kiest, verzinkt je tv in de wand. Zonder uitsparing monteer je de tv op de wand door middel van een beugel.

Let op: wij leveren geen tv bij je tv-wand.

tv wand zonder sfeerhaard
tv-wand zonder sfeerhaard met soundbar

Met of zonder soundbar

Met een soundbar in je tv-wand maak je jouw tv-wand een stuk completer. Geef het typenummer van je soundbar op, dan maken wij de uitsparing mooi op maat voor je.

Let op: wij leveren standaard geen soundbar bij je tv-wand. Wij zijn wel dealer van SONOS. De soundbars van SONOS zijn draadloos, makkelijk te bedienen en hebben een strak design. Interesse? Laat het ons weten via info@tvwand.nl.

Met of zonder sfeerhaard

Een elektrische haard maakt jouw tv-wand compleet. Je voelt de warmte in je woonkamer toenemen. Letterlijk en figuurlijk. Je hebt vier keuzes.

Heb je zelf een sfeerhaard die je in je kast wilt monteren? Geef dan je serienummer op. Heb je nog geen sfeerhaard? Kies dan uit onze 50″, 60″ of 74″ versie. Beide typen zijn uitgerust met een instelbaar verwarmingselement en vereisen geen schoorsteen of gasleiding.

tv-wand met soundbar en sfeerhaard "74

Met of zonder extra’s

Je kunt in de configurator kiezen voor twee extra’s.

Met de tv-beugel installeer je jouw tv heel eenvoudig en hangt de tv strak in je wand. Dit is een hele stabiele, zwarte beugel die gemakkelijk te monteren is. De tv kan hiermee het vak in- en uitgetrokken worden.

Om het signaal van je afstandsbediening zo goed mogelijk over te laten brengen naar je tv, heb je een infrarood-oog nodig. Dit geldt met name voor gebruikers van KPN-apparatuur. Weet je het niet zeker? Vraag het ons via info@tvwand.nl.

Geleverd binnen 7 werkdagen
In 2 uur gebouwd
Alles op maat gemaakt
Betalen wanneer jij dat wil