Dimplex Prism 74”

Past perfect in onze tv-wanden

Specificaties

Prijs € 1300
Model Prism 74''
Serie Optiflame
Wel of geen afvoer Afvoerloos
Materiaal Plaatstaal
Kleur Zwart
Verwarmingsfunctie Ja, met verwarmingsfunctie
Afmeting breedte 188.3 cm
Hoogte haard (in cm) 49.30 cm
Diepte haard (in cm) 18.30 cm
Bediening Afstandsbediening

Dimplex Prism 74”
Met deze nieuwe elektrische inbouwhaarden heeft Faber een goede stap gezet. Faber heeft gebruik gemaakt van geprojecteerde 3D vlammen die het “nieuwe” vuur meer diepte geeft, op deze manier hebben ze het vuur zo realistisch mogelijk gemaakt. Deze nieuwe haard van Faber is met de nieuwste LED-techniek aangestuurd wat hem energiezuinig maakt.

Zowel wartme als sfeer
Deze elektrische haard geeft niet alleen sfeer, maar ook warmte. Deze haard kan tot 1 kW warmte geven.

Extra strakke en stijlvolle uitstraling
Creëer sfeervolle vlammen met verwarmingsfunctie
De haarden hebben geen afvoerkanaal nodig
Past perfect in onze op maat gemaakte Tv-wanden
  • Hoe werkt een elektrische haard?

    Een elektrische haard werkt, zoals de naam al aangeeft, op elektriciteit. Bijzondere technieken en speciale “houtblokken” zorgen voor een realistisch vlammenspel en een warme gloed. De meeste modellen elektrische haarden hebben daarnaast een verwarmingsfunctie. Als je deze inschakelt, verspreidt de elektrische haard een aangename warmte. Een elektrische haard of kachel biedt veel flexibiliteit. Overal waar een stopcontact in de buurt zit kan de haard geplaatst worden.

  • Hoeveel warmte geeft een elektrische haard?

    Een elektrische haard wordt vaak primair gekozen als sfeerelement. Maar de meeste elektrische haarden hebben ook een verwarmingsfunctie. Met één druk op de knop kun je deze functie inschakelen. Het voordeel hiervan is dat je meer sfeer ervaart door de warmte die de elektrische haard uitstraalt. De elektrische haarden met verwarmingsfunctie stralen een maximale warmte van 2kW uit. Deze warmteafgifte is niet hoog genoeg om als hoofdverwarming te dienen, of om je gehele woonruimte te verwarmen. Maar als je dicht bij de haard gaat zitten, voel je deze warmte wel degelijk.

  • Wat zijn de voordelen van een elektrische haard?

    Een elektrische haard kent veel voordelen ten opzicht van een hout gestookt toestel of een gashaard. Zo kunt u een elektrisch toestel overal plaatsen waar een stopcontact zit. De haarden hebben geen afvoerkanaal nodig en je hoeft je geen zorgen te maken over de brandstof. Het is daarnaast een goedkoper alternatief. Geniet van een niet van echt te onderscheiden vuurbeeld, overal waar je maar wil!