Dimplex Ignite XL 50″

Past perfect in onze tv-wanden

Specificaties

Prijs € 1330
Model Prism 50''
Serie Optiflame
Wel of geen afvoer Afvoerloos
Materiaal Plaatstaal
Kleur Zwart
Verwarmingsfunctie Ja, met verwarmingsfunctie
Afmeting breedte 127.7 cm
Hoogte haard (in cm) 49.40 cm
Diepte haard (in cm) 17.90 cm
Ruitmaat breedte 119 cm
Ruitmaat hoogte 27 cm
Bediening Afstandsbediening

Dimplex Ignite XL 50″ Linear Optiflame
De Dimplex Ignite XL 50″ is een elektrische haard met een realitisch vuurbeeld. Dit wordt gecreëerd door de nieuwe, gepatenteerde Multi-Fire XD® vlamtechnologie. Het natuurlijke vlammenspel zorgt ervoor dat het vlammenspel niet meer van een echt vuur te onderscheiden is.

De Ignite XL 50 is uitgerust met een instelbaar verwarmingselement en het Ice Ember kiezelbed zorgt samen met de in kleur verstelbare ledlampen voor een spectaculaire uitstraling. De Ignite XL 50 is hiermee een echte blikvanger in uw kamer!

Eenvoudig te plaatsen en comfortabel in gebruik
De Ignite XL 50 is slechts 15 cm diep en vereist geen schoorsteen of gasleiding. Met één druk op de knop van de bijgeleverde afstandsbediening wordt deze elektrische inbouwhaard aangestoken: Plug and play. De Dimplex Ignite past ook prachtig in een kastenwand of een strakke schouw.

Voor de verlichting van het Acryl Ice ember bed (de kiezelset) is gebruikgemaakt van de nieuwste LED technieken, hierdoor ontstaat een prachtig effect. Kies uit verschillende kleurthema’s of doorloop een reeks van kleuren en maak zelf een keuze.

Sfeerhaard met verwarmingselement
De Dimplex Ignite XL 50 Linear beschikt ook over een instelbaar verwarmingselement. Wanneer u de verwarmingsmodus inschakelt kan de haard 1-2 kW warmte afgeven. Hiermee onderscheidt deze haard zich van veel andere elektrische haarden en krijgt het haardvuur een nog realistischer en sfeervoller beeld. Alsof u voor een echte haard zit….

Extra strakke en stijlvolle uitstraling
Creëer sfeervolle vlammen met verwarmingsfunctie
De haarden hebben geen afvoerkanaal nodig
Past perfect in onze op maat gemaakte Tv-wanden
  • Hoe werkt een elektrische haard?

    Een elektrische haard werkt, zoals de naam al aangeeft, op elektriciteit. Bijzondere technieken en speciale “houtblokken” zorgen voor een realistisch vlammenspel en een warme gloed. De meeste modellen elektrische haarden hebben daarnaast een verwarmingsfunctie. Als je deze inschakelt, verspreidt de elektrische haard een aangename warmte. Een elektrische haard of kachel biedt veel flexibiliteit. Overal waar een stopcontact in de buurt zit kan de haard geplaatst worden.

  • Hoeveel warmte geeft een elektrische haard?

    Een elektrische haard wordt vaak primair gekozen als sfeerelement. Maar de meeste elektrische haarden hebben ook een verwarmingsfunctie. Met één druk op de knop kun je deze functie inschakelen. Het voordeel hiervan is dat je meer sfeer ervaart door de warmte die de elektrische haard uitstraalt. De elektrische haarden met verwarmingsfunctie stralen een maximale warmte van 2kW uit. Deze warmteafgifte is niet hoog genoeg om als hoofdverwarming te dienen, of om je gehele woonruimte te verwarmen. Maar als je dicht bij de haard gaat zitten, voel je deze warmte wel degelijk.

  • Wat zijn de voordelen van een elektrische haard?

    Een elektrische haard kent veel voordelen ten opzicht van een hout gestookt toestel of een gashaard. Zo kunt u een elektrisch toestel overal plaatsen waar een stopcontact zit. De haarden hebben geen afvoerkanaal nodig en je hoeft je geen zorgen te maken over de brandstof. Het is daarnaast een goedkoper alternatief. Geniet van een niet van echt te onderscheiden vuurbeeld, overal waar je maar wil!